helenarigback.blogg.se

Hjärteklart

Tankar kring att vattenfasta

Publicerad 2015-11-27 09:32:25 i Livet,



I fyra dagar har jag vattenfastat och det har gått bra. Det har varit tufft, men när jag har bestämt mig så kör jag. Många tankar har kommit och gått..

Jag har frusit och när jag kommit hem från jobbet, har jag klätt på mig, tjocka strumpor, raggsockor, mjukisbyxor, dunkjol, linne, långärmad tisha, tunn yllekofta, fleeceväst, tjock stickad poncho, handledsvärmare och torgvantar. Jonte tyckte jag såg ut som en hipster och han kan ha rätt.

Jag har gått lååångsamt, suttit ner så mycket som möjligt, både i kollektivtrafiken och på jobbet (höj- o sänkbara bordet har varit på sittläge). Hemma har soffan och sängen varit mina kompisar.

Jag har pratat långsamt och det har inte varit läge för några impulssaker, men det som går på rutin, har just gått på rutin.

Jag har googlat på det godaste kakorna, smarrigaste efterrätterna och läckraste maten, men jag lät bli att dricka Cola light dag 3, även om det stod att det kunde vara till hjälp, just då.

Många har sagt att de aaaldrig skulle klara det, men jag tror att aaalla skulle fixa det, med lite vilja och planering.

Igår fick jag sällskap till ICA. Jonte och Camilla handlade till sig och jag till mig. 
Det var skönt att ha sällskap, för jag var lite mer än livligt förvirrad och jag frågade nog all personal, på golvet, om hjälp.
Vi åkte hem till mig och de åt kycklingwraps med allt möjligt gott, jag drack Misosoppa och en kopp te.

Idag fick jag dricka en grön smoothie med spenat, selleri, ananas, grape och lite lime. Den blev lite väl syrlig, men ok ändå. Däremot njöt jag lite extra av det extra starka kaffe med MJÖLK.

Senare kommer Olivia, hon vill åka till IKEA och äta julbord och vill ha sällskap. Jag följer med och dricker en kopp kaffe med mjölk.

I morgon kommer Jonte och Camilla tillbaka. De vill julbaka, det gör jag gärna, men sparar avsmakningen till måndag.

Jag har mått illa, haft lite huvudvärk, näsan har runnit och kroppen har känts matt samtidigt som det känns mycket piggare. Ingenting av detta är särskilt farligt, jag har varit med om värre saker, oplanerade sådana.

Att göra en sån här sak och känna in och känna efter, har gjort mig lite klokare och förhoppningsvis lite friskare.




Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela